En verden af løsninger

Bedre Bad Espergærde - Jørgen B. Sørensen VVS-installatør ApS, tilbyder en hel verden af intelligente løsninger. Vi løser en bred palette af forskellige opgaver inden for både VVS og energi. Ingen opgaver er for store eller for små, og vi løser opgaver både for private og for erhverv. Ud over standard VVS og energi opgaver udfører vi også serviceaftaler og totalentreprise. Vi har en lang række dygtige og kompetente medarbejdere, der sikrer vores kunder den absolut bedste service. Vores mål er at skabe de stærkeste løsninger for alle vores kunder. Vi skaber løsninger for kunder i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland - herunder f.eks. Espergærde, Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Birkerød, Humlebæk, Gilleleje, Ølstykke og Helsinge. Uanset hvor i Nordsjælland du befinder dig, så er vi i stand til at hjælpe med dine opgaver.

Hos Jørgen B. Sørensen VVS-installatør løser vi både store og små opgaver. Disse opgaver bliver primært løst inden for vores 3 hovedarbejdsområder:

Vi har stor ekspertise indenfor alle typer af traditionelle VVS-opgaver. Dette gælder uanset størrelsen på din vvs-opgave. Vores fagkyndige VVS-installatører står altid klar, uanset om du skal have udført en specialopgave inden for VVS-faget, eller du står med et klassisk problem, som f.eks. et løbende toilet. Vi er din lokale professionelle VVS-installatør, og vi står klar til, at hjælpe dig uanset hvilke opgaver du står med. Står du allerede nu med et problem, eller er du interesseret i mere information omkring VVS-faget - så tøv ikke med, at kontakte Bedre Bad Espergærde allerede i dag!

Vi hjælper med alt fra forsikringsskader, til blikarbejde, til totalentreprise.

En professionel samarbejdspartner

Hvis du vælger Bedre Bad Espergærde som din samarbejdspartner, så får du en pålidelig og professionel partner. Du kan forvente, at vi altid står klar med professionel rådgivning og kompetent sparring når du kontakter os. Du får yderligere en moderne VVS-installatør, som tilbyder første klasses løsninger inden for badeværelser, energiløsninger og alle de traditionelle VVS-ydelser.

Vi har et team af professionelle og kompetente medarbejdere, der alle forstår værdien af godt arbejde til fulde. Vores medarbejdere går altid til opgaven, med engagement og løser den altid, med en god håndværksmæssig indstilling. Dette gælder alle vores kundetyper - herunder private, erhverv/virksomheder, samt offentlige institutioner og virksomheder. Med os som din samarbejdspartner er du sikker på altid at få veludført arbejde, hvor alle indgåede aftaler om pris, og udførelse bliver overholdt. Vi står altid klar til at hjælpe kunden til det bedst mulige resultat, uanfægtet opgavens størrelse eller type.

Teknisk og designmæssig viden.

Hos Jørgen B. Sørensen VVS-Installatør APS sidder vi ende med både designmæssig og teknisk viden. Vi har en stor “teknologisk værktøjskasse” og opdateret udstyr til løsning af opgaverne. Men den vigtigste ting vi besidder er: En håndværksmæssig tilgang til enhver opgave, som løses med engagement og et klart mål: At sikre kunden den bedst mulige løsning inden for de opstillede økonomiske rammer. Vi er stolte af vores fag, og sætter en stor ære i, at kunne levere de bedste løsninger - hver eneste gang!

Gennem vores medlemskab i den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad - Bedre Energi, får vi konstant tilført ny viden indenfor vores fagområder. Denne viden strøm tillader os, at altid være opdateret på den nyeste viden inden for alle vores arbejdsområder. Vi benytter dette i vores daglige arbejde både i forbindelse med vores fysiske arbejde med forskellige installationer, og når vi giver rådgivning og vejledning. Det at være opdateret konstant med den allernyeste viden inden for VVS-faget, tillader os at give den bedst mulige sparring til vores kunder.

Læs mere omkring vores fagområder:

Herunder kan du læse mere omkring vores forskellige fagområder. Du finder en god portion af information online på de forskellige sider. Har du yderligere spørgsmål omkring vores fagområder, eller andre generelle spørgsmål - Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi udfører opgaver over hele Nordsjælland - herunder bl.a. Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Birkerød, Humlebæk, Frederiksværk, Gilleleje, Ølstykke, Helsinge.

Kontakt os på tlf. 49 13 21 57 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..