Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen B. Sørensen
Medlem af Bedre Bad – Bedre Energi – VE-Godkendt Installatør
Rasmus BB Espergærde

Blikkenslager i Espergærde

Hos Bedre Bad Espergærde – Jørgen B. Sørensen VVS Installatør APS sætter vi en pli i at holde det gamle håndværk i hævd. Vi udfører et stort antal opgaver inden for blikkenslagerfaget. Som eksempler på hvilke opgaver vi udfører ses nedenstående:

  • Tagrender og nedløb
  • Kviste og inddækninger
  • Taglægning og reparation
  • Montering af skotrender

Vores dygtige og kompetente blikkenslagere har mange års erfaring med korrekt udførelse af opgaver med blik. Vi er meget stolte af vores udførelse af traditionelle blikkenslager opgaver. Vores mangeårige erfaringer indenfor faget har gjort os til eksperter på området. En af de største prioriteringer vi har: Er at give kunden den absolut bedste løsning udført med førsteklasses service. Det er meget vigtigt for virksomheden, at vores medarbejdere har stort fokus på at udføre korrekt håndværk.

Vi løser blikkenslageropgaver for vores kunder over hele Storkøbenhavn og Nordsjælland – herunder f.eks. Espergærde, Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Birkerød, Humlebæk, Frederiksværk, Gilleleje, Ølstykke og Helsinge.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Vælg det rigtige materiale til blikopgaven

Hos Bedre Bad Espergærde udføres alle opgaver i forskelligt materiale. Alt efter hvad din opgave kræver skifter vi materialet, således at du får den optimale løsning. Som eksempler på hvilke materialer vi benytter i vores løsninger kan: zink, aluminium, kobber og stål nævnes. Som sagt varierer det fra opgave til opgave, hvilken type materiale der er bedst at anvende. Det kommer helt an på, hvilket arbejde vi skal lave, samt hvilket finish du er ude efter.

Er du udelukkende ude efter en funktionel løsning, så kan vi med fordel anvende et billigere materiale for at holde prisen nede. Dog sørger vi for ikke at gå på kompromis med kvaliteten og holdbarheden. Hvis du derimod er ude efter, at materialet skal bidrage til bygningens arkitektur og æstetik, så kan vi med fordel anvende dyrere og flottere materiale løsninger. På denne måde kan vi i større grad bidrage til at give bygningen et smukt og flot finish. Vælger du en professionel blikkenslager, såsom Bedre Bad Espergærde, kan du opnå en meget langtidsholdbar løsning, der på samme tid er mere eller mindre vedligeholdelsesfri. Derfor er det vigtigt, at du ikke bare vælger den absolut billigste håndværker, da dette på lang sigt kan ende med at blive en dyrere løsning.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Moderne og traditionelt blikarbejde

Selvom blikarbejde er et af de ældre og mere traditionelle fag inden for Vvs-branchen, så betyder det ikke nødvendigvis oldgamle løsninger. Bedre Bad Espergærde er en moderne VVS-Installatør, og vi har stor erfaring med både, at implementere moderne og traditionelle blik-løsninger. Vi har en stor teknisk og designmæssig viden og en “værktøjskasse” fuld af gode ideer. Vi tilbyder de nyeste og mest moderne blikkenslager teknikker og løsninger. Vi får hele tiden opdateret vores viden inden for blikkenslagerfaget gennem vores medlemskab i den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad – Bedre Energi.

Vores medlemskab sikrer os en konstant strøm af viden omkring de nyeste og mest effektive teknikker. Det anvender vi i vores daglige arbejde, så vi kan sørge for at vores kunder får den bedst mulige service, og de mest effektive løsninger. Yderligere deler vi også gerne ud af denne viden til alle vores kunder.

Kontakt os endelig, hvis du står med nogle spørgsmål inden for bl.a. blikkenslagerfaget. Vores kompetente medarbejder står altid klar, med både gode råd og vejledning til dit aktuelle problem.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Vi hjælper også med:

Herunder finder du links til vores andre fagområder. Her kan du læse omkring bl.a. vores totalentreprise, forsikringsskader – samt vores forskellige serviceaftaler. Skulle der opstå yderligere spørgsmål end siderne kan besvare, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til, at give en hjælpende hånd.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.