Forsikringsskader

Når det kommer til udbedring af forskellige forsikringsskader, er både tid og hurtig indsats vigtige parametre. Begge disse parametre opfylder vi her hos Bedre Bad Espergærde - JBS VVS. Vi udfører mange forskellige typer af opgaver i forbindelse med forsikringsskader. Nogle eksempler på de opgaver vi udfører ses herunder:

  • Vandskader
  • Rørskader – med lækage søgning
  • Stormskader – tag/vand- og regnindtrængning

Uanset hvilken af de ovenstående skader du står med, så rykker vi lynhurtigt ud og ordner problemet. Ofte er det sådan, at forsikringsskader kommer ganske uventet, og som regel meget ubelejligt. Men frygt ej. Uanset typen af skade du står med, så kan Bedre Bad Espergærde være dig behjælpelig lige fra starten. Vi står til rådighed med dygtige og kompetente medarbejdere lige fra første kontakt. Dvs. vi kan hjælpe med korrekt kontakt til dit forsikringsselskab, og det efterfølgende møde med taksatoren til koordinering af håndværker mv. 

Det er typisk de færreste mennesker, der før har stået i en skadessituation. Mange er derfor ikke klar over, at man altid har ret til en uvildig rådgiver. Denne kan hjælpe med at sikre man får den rigtige dækning, når skaden først er sket. Ofte er det sådan, at forsikringen dækker udgifterne til rådgiveren i forbindelse med skadesopgørelsen, og den efterfølgende byggesagsbehandling til genopførelsen.

Ved forsikringsskader er det en god idé at kontakte os øjeblikkeligt efter at skaden sket, og inden du tager kontakt til taksatoren og evt. håndværkere. Her kan vi nemlig være behjælpelige allerede når skaden skal anmeldes til forsikringsselskabet.

Alle typer af forsikringsskader

Vores kompetente medarbejdere står til rådighed, og er klar til at hjælpe med alle typer af forsikringsskader. Dette gælder lige fra ituslåede sanitet til større rør og stormskader. Vi har et fast hold og dygtige og veluddannede medarbejdere. Denne stat inkluderer: VVS-medarbejdere, egen murer, malere og tømrer, samt et stærkt samarbejde med andre lokale håndværksfirmaer. Dette gør os i stand til at løse enhver forsikringsskade med høj effektivitet.

Vi sørger for at rykke ud hurtigst muligt, da vi med hurtig indsats kan begrænse skadens omfang og de voksende omkostninger. Vi udbedrer forsikringsskader over hele Storkøbenhavn og Nordsjælland - herunder f.eks. Espergærde, Fredensborg, Hillerød, Hørsholm. Birkerød, Humlebæk, Frederiksværk, Gilleleje, Ølstykke og Helsinge.

Kontakt os, og få en pålidelig samarbejdspartner

Hvis du vælger Bedre Bad Espergærde - JBS VVS, som din samarbejdspartner i forbindelse med forsikringsskader, så får du en partner du kan stole på. Vi sætter en ære i at at yde vores kunder den bedst mulige service. Dette gælder ift. alle vores fagområder. Om der er tale om rådgivning i forbindelse med en forsikringsskadesag, eller vores generelle VVS-arbejde. Uanset hvad kan du være sikker på, at Bedre Bad Espergærde har dit behov i fokus. Lyder dette interessant for dig, så kan du kontakte os her.

Se hvad vi ellers kan hjælpe dig med herunder

I nedenstående links finder du henvisninger til nogle af vores andre fagområder. Herunder kan du læse omkring vores forskellige kompetencer, og se hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Hvis du herefter har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores medarbejdere er altid klar til at yde kompetent rådgivning.