Bedre Bad - Bedre Energi - toilet i boligforening

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen B. Sørensen
Medlem af Bedre Bad – Bedre Energi – VE-Godkendt Installatør
Rasmus BB Espergærde

Forsikringsskader på ejendom udbedres i Espergærde og omegn

Når det kommer til udbedring af forsikringsskader i boligen, er både tid og hurtig indsats vigtige parametre. Begge disse parametre opfylder vi her hos Bedre Bad Espergærde – Jørgen B. Sørensen VVS-installatør ApS. Vi udfører mange forskellige typer af opgaver i forbindelse med forsikringsskader. Nogle eksempler på de opgaver vi udfører ses herunder:

  • hjælp til udbedring af forsikringsskade i bolig
  • udbedring af vandskade i bolig
  • udbedring af rørskade med lækagesøgning
  • udbedring af stormskade f.eks. vandindtrængning fra tag

Uanset hvilken forsikringsskade du står med, så rykker vi lynhurtigt ud og ordner problemet. Ofte er det sådan, at en forsikringsskade kommer ganske uventet, og som regel meget ubelejligt. Men frygt ej. Uanset typen af skade du står med, så kan Bedre Bad Espergærde være dig behjælpelig lige fra starten. Vi står til rådighed med dygtige og kompetente medarbejdere lige fra første kontakt. Dvs. vi kan hjælpe med korrekt kontakt til dit forsikringsselskab, hjælp til at anmelde skaden og det efterfølgende møde med taksatoren til koordinering af håndværker mv.

Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Få hjælp til forsikringsskade

Det er typisk de færreste mennesker, der før har stået i en skadessituation. Mange er derfor ikke klar over, at man altid har ret til en uvildig rådgiver til assistance og hjælp til udbedring af forsikringsskaden. Denne rådgiver kan hjælpe med at sikre man får den rigtige dækning, når skaden først er sket. Ofte er det sådan, at forsikringen dækker udgifterne til rådgiveren i forbindelse med skadesopgørelsen og den efterfølgende byggesagsbehandling til genopførelsen.

Ved forsikringsskader er det en god idé at kontakte os øjeblikkeligt efter at skaden sket, og inden du tager kontakt til taksatoren og evt. håndværkere. Her kan vi nemlig være behjælpelige allerede når skaden skal anmeldes til forsikringsselskabet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vandskade toilet

Alle typer af forsikringsskader udbedres

Vores kompetente medarbejdere står til rådighed, og er klar til at hjælpe med alle typer af forsikringsskader. Dette gælder både ituslåede sanitet, rørskader og stormskader på boligen. Vi har et fast hold og dygtige og veluddannede medarbejdere. Denne stab inkluderer:

  • vvs-installatører til forsikringsskade
  • murer til forsikringsskade
  • maler til forsikringsskade
  • tømrer til forsikringsskade
  • samt et stærkt samarbejde med lokale håndværksfirmaer

Kombinationen af interne knowhow samt et bredt, lokalt netværk gør os i stand til at løse enhver forsikringsskade med høj effektivitet.

Vi sørger for at rykke ud hurtigst muligt, da vi med hurtig indsats kan begrænse skadens omfang og de voksende omkostninger. Vi udbedrer forsikringsskader over hele Storkøbenhavn og Nordsjælland – herunder f.eks. Espergærde, Fredensborg, Hillerød, Hørsholm. Birkerød, Humlebæk, Frederiksværk, Gilleleje, Ølstykke og Helsinge.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser - Unidrain skraber

Kontakt pålidelig samarbejdspartner

Hvis du vælger Bedre Bad Espergærde – Jørgen B. Sørensen VVS-installatør ApS, som din samarbejdspartner i forbindelse med forsikringsskader, så får du en partner du kan stole på. Vi sætter en ære i at at yde vores kunder den bedst mulige service. Dette gælder ift. alle vores fagområder – uanset om der er tale om rådgivning i forbindelse med en forsikringsskadesag eller vores generelle VVS-arbejde. Uanset hvad, så kan du være sikker på, at Bedre Bad Espergærde har dit behov i fokus. Lyder dette interessant for dig, så kan du kontakte os her.

Se hvad vi ellers kan hjælpe dig med herunder

I nedenstående links finder du henvisninger til nogle af vores andre fagområder. Herunder kan du læse omkring vores forskellige kompetencer og se hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Hvis du herefter har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores medarbejdere er altid klar til at yde kompetent rådgivning.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.