Gas- og gasinstallationer

Hos Bedre Bad Espergærde - JBS VVS har vi stor viden omkring et væld af forskellige gas- og gasinstallationer. Vi har en utrolig dygtig stab af autoriserede gasmestre, der har mange års erfaring med korrekt håndtering af gasinstallationer. Når det kommer til gasinstallationer er det uhyre vigtigt, at disse bliver monteret korrekt, da det ellers kan have seriøse konsekvenser for husstanden. Derfor bør man altid vælge en autoriseret installatør, når det kommer til ens installationer i hjemmet. Med os kan du sove trygt om natten med viden om, at dine gasinstallationer alle er blevet installeret korrekt. Det skyldes, at vi har en indgående viden omkring de sikkerhedsmæssige krav, der knytter sig til denne energiform.

 

Vi udfører følgende gasløsninger

Vi har stor viden om gas- og gasinstallationer – herunder indgående viden om de sikkerhedsmæssige krav, der knytter sig til energiformen. Inden for området udfører vi bl.a. følgende opgaver:

Udskiftning af gaskedler

  • Vi har stor erfaring med alle typer af gaskedler. Står du med en gammel og slidt gaskedel, kan der være mange penge at spare ved at udskifte denne til en moderne kondenserende gaskedel. Kontakt os for at høre mere omkring dine muligheder for udskiftning, af din gamle gaskedel.

Service på gaskedler

  • Vores kompetente medarbejdere er eksperter i, at optimere og servicere gaskedler. Ved at få serviceret din gaskedel af os, kan du sikre dig en mere optimal udnyttelse af din energiform. På denne måde kan du ende med, at spare penge på dit energibudget.

Installation gasblus/komfurer

  • Når det kommer til installation af gasblus og gaskomfurer, er det utroligt vigtigt, at disse er korrekt installeret. En forkert montering af disse kan i værste fald lede til udsivende gas i boligen. Dette kan i de værste tilfælde kan være fatalt. Ved at vælge os, som din installatør sikrer du dig, at dit gasblus/komfur bliver installeret korrekt af en autoriseret og professionel gasmester.

Naturgasanlæg

  • Hos Bedre Bad Espergærde har vi stor erfaring med naturgasanlæg. Dette gælder både installationen af nye naturgasanlæg og servicering og optimering af ældre anlæg. Vi kan sikre dig et naturgasanlæg, der performer optimalt. Der er utroligt mange fordele ved at bruge naturgas, som din opvarmningsform.


Er du interesseret i, at læse mere omkring de forskellige energiløsninger vi tilbyder? Så kan du klikke her og læse mere omkring Bedre Bad Espergærdes energiløsninger.

Den rene gas

Vores mangeårige erfaring med forskellige gasinstallationer gør, at vi kan servicerer en meget bred palette af forskellige kunder i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland - herunder f.eks. Espergærde, Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Birkerød, Humlebæk, Frederiksværk, Gilleleje, Ølstykke og Helsinge.

Via vores kompetente og fagkundige medarbejdere og vores store ekspertise inden for gasinstallationer, kan vi tilbyde vores kunder den bedst mulige gasservice. Så hvis du står og mangler en kompetent og professionel gasmester, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag!

Vi har stor erfaring med installation og servicering af forskellige energi og opvarmningsformer både for private og for erhverv. For JBS VVS Installatør er det utroligt vigtigt, at vi kan levere kvalitetsarbejde til vores kunder hver eneste gang. Dette gælder både det fysiske arbejde vi laver, men også den rådgivning og vejledning, som vi tilbyder vores kunder. For at kunne give den bedst mulige service hele vejen igennem, kræver det, at vi altid er opdateret på de nyeste teknikker indenfor vores fagområder. Gennem vores medlemskab i den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad - Bedre Energi, får vi  tilført den nyeste og mest opdateret viden omkring alle vores fagområder. Dette anvender vi i vores daglige arbejde, for at give kunden den bedst mulige service.

 

Vi hjælper også med:

Herunder kan du læse mere omkring nogle af vores forskellige fagområder. Du finder en række af nyttige informationer på hver af siderne. Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.