Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen B. Sørensen
Medlem af Bedre Bad – Bedre Energi – VE-Godkendt Installatør
Rasmus BB Espergærde

Gas installatør – service og installation

Hos Jørgen B. Sørensen VVS har vi stor viden omkring gas- og gasinstallationer. Vi har en utrolig dygtig stab af autoriserede gasteknikere, der har mange års erfaring med korrekt håndtering af gasinstallationer. Når det kommer til gasinstallationer, er det uhyre vigtigt, at disse bliver monteret korrekt, da det ellers kan have seriøse konsekvenser for husstanden. Derfor bør man altid vælge en autoriseret installatør, når det kommer til ens installationer i hjemmet. Med os kan du sove trygt om natten, med viden om, at dine gasinstallationer alle er blevet installeret korrekt. Det skyldes, at vi har en indgående viden omkring de sikkerhedsmæssige krav, der knytter sig til denne energiform. Desuden er ingen opgave hverken for lille eller for stor til at vi kan håndtere den.

Eksperter i gas og naturgas Espergærde

Hos os er vi utrolig kompetente inden for området gas og gasinstallationer. Sidens gassens indtog i Danmark har vi været blandt de første til at montere gaskedler, både i private hjem samt i erhvervsbygninger. Alle vores gasmedarbejdere, har de førende uddannelser indenfor gas og en dybdegående erfaring og viden, herunder en særdeles detaljeret forståelse for de sikkerhedsmæssige krav og aspekter, der er forbundet med denne form for energi. Vores kompetencer strækker sig langt og bredt, og vores arbejde inden for dette område omfatter en række forskellige opgaver, som vi udfører med stor professionalisme og omhu.

Udskiftning af gaskedler

Vi har stor erfaring med gaskedler. Står du med en gammel og slidt gaskedel, kan der være mange penge at spare ved at udskifte denne til en moderne kondenserende gaskedel. Kontakt os for at høre mere omkring dine muligheder for udskiftning af gaskedel.

Indstilling af Viessman gaskedel af Jørgen B. Sørensen VVS Bedre Bad Espergærde

Service på gaskedler

Vores kompetente medarbejdere er eksperter i at optimere og servicere gaskedler. Ved at få serviceret din gaskedel af os, kan du sikre dig en mere optimal udnyttelse af din energiform. På denne måde kan du ende med at spare penge på dit energibudget. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på service af gaskedel installation.

Installation af gasblus og gaskomfur

Når det kommer til installation af gasblus og gaskomfurer, er det utroligt vigtigt, at disse er korrekt installeret. En forkert montering af disse kan i værste fald lede til at gas siver ud i boligen. Dette kan i de værste tilfælde være fatalt. Ved at vælge os, som din installatør sikrer du dig, at dit gasblus/komfur bliver installeret korrekt af en autoriseret og professionel gasmester. Kontakt os for installation eller service på professionelt gasblus eller montering af gaskomfur.

Naturgasanlæg

Hos Bedre Bad Espergærde har vi stor erfaring med naturgasanlæg. Dette gælder både installationen af nye naturgasanlæg og servicering og optimering af ældre anlæg. Vi kan sikre dig et naturgasanlæg, der performer optimalt. Der er utroligt mange fordele ved at bruge naturgas som din opvarmningsform. Kontakt os for etablering af naturgasanlæg eller naturgasservice på eksisterende naturgasinstallation.

Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Kontakt lokal ekspert i gasinstallationer

Vores mangeårige erfaring med forskellige gasinstallationer gør, at vi kan servicere en meget bred palette af forskellige kunder i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland – herunder f.eks. Espergærde, Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Birkerød, Humlebæk, Frederiksværk, Gilleleje, Ølstykke og Helsinge.

Via vores kompetente og fagkyndige medarbejdere og vores store ekspertise inden for gasinstallationer, kan vi tilbyde vores kunder den bedst mulige gasservice. Så hvis du står og mangler en kompetent og professionel gasmester, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vi vil gerne udarbejde et uforpligtende tilbud på din opgave.

Mange års erfaring inden for gas og energi

Vi har stor erfaring med installation og servicering af forskellige energi og opvarmningsformer både for private og for erhverv. Hos Jørgen B. Sørensen VVS-installatør er det utroligt vigtigt, at vi kan levere arbejde i høj kvalitet til vores kunder – hver eneste gang. Dette gælder både det fysiske arbejde vi laver, men også den rådgivning og vejledning, som vi tilbyder vores kunder. For at kunne give den bedst mulige service hele vejen igennem kræver det, at vi altid er opdateret på de nyeste teknikker indenfor vores fagområder. Gennem vores medlemskab i den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad – Bedre Energi, får vi tilført den nyeste og mest opdateret viden omkring alle vores fagområder. Dette anvender vi i vores daglige arbejde, for at give kunden den bedst mulige service.

Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator termostat

Vi hjælper også med:

Herunder kan du læse mere omkring nogle af vores forskellige fagområder. Du finder en række af nyttige informationer på hver af siderne. Er du interesseret i at læse mere omkring de forskellige energiløsninger vi tilbyder? Så kan du her læse mere omkring vores energiløsninger. Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. eller per mail.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.