Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af radiator

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen B. Sørensen
Medlem af Bedre Bad – Bedre Energi – VE-Godkendt Installatør
Rasmus BB Espergærde

Service af VVS- og energiinstallationer

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Espergærde har vi stor erfaring med at udføre service på forskellige typer af installationer. Her er alt inkluderet: Alle former for energi, sanitets og VVS-installationer. Både i form af effektive serviceeftersyn og i form af diverse reparationsopgaver.

Vi har en meget kompetent og professionel stab af håndværkere, der alle har øje for kvalitet. Vi rykker ud til kunden og eftersøger dennes forskellige installationer. Så står du, og mangler et servicetjek på en af dine installationer, så kontakt Bedre Bad Espergærde i dag. Vi har stor erfaring med at skabe effektive løsninger. Vi sikrer, at dine installationer har den optimale drift. Vores kundegruppe er meget bred. Vi servicerer alle private kunder, erhvervskunder samt offentlige institutioner og flere forskellige virksomheder. Vi hjælper med alt fra gasinstallationer, til installationer på badeværelset.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Serviceeftersyn på vvs-installation

Herunder kan du se en opstillet liste over nogle af de mange forskellige typer af installationer, vi servicerer. Vi har dygtige medarbejdere inden for ethvert felt af VVS-faget, samt diverse energi og opvarmningstyper. Vi lægger vægt på altid at tilfredsstille vores kunders behov og ønsker. Kontakt os, og få en af vores kompetente medarbejdere til at gennemgå dine installationer. Ofte kan det via små justeringer lade sig gøre at formindske energiforbruget eller øge effektiviteten af de forskellige installationer. Vores medarbejdere er eksperter i, at opdage disse små detaljer, som ofte ender med store besparelser for vores kunder på årlig basis. Foruden de lovpligtige serviceeftersyn på varmepumper, så tilbyder vi også service af:

  • gasinstallationer
  • oliefyrsinstallationer
  • fjernvarme
  • gas- og oliefyr
  • alt inden for sanitetsinstallationer
  • ombygning og tilbygning som totalløsning
  • alt forefaldende reparationsarbejde

Kontakt for et serviceeftersyn eller en fast serviceaftale. Vores tilbud på fast serviceaftale indebærer at vi med jævne mellemrum kommer forbi, og kontrollerer dine forskellige installationer. I forbindelse med dette, sørger vi også for, at de forskellige installationer har optimal drift. Vi kan også være behjælpelige, med når installationerne skal udskiftes til en nyere model, eller måske en alternativ installation. Vores serviceaftaler bliver skræddersyet efter vores kunders individuelle behov. Nogle kunder har brug for flere tjek om året, og andre kan nøjes med et enkelt. Uanset typen af serviceaftale, så står vi klar til at gøre vores del.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Velservicerede installationer fungerer bare

Med en vel serviceret installation udnytter du installationen fuldt ud. Vi sikrer dig optimal drift på alle dine installationer, hvilket kan spare dig penge på vand og energiregningen. Service er en del af vores mange forskellige aktiviteter, og vi udfører alle disse for en stor kundekreds i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland – herunder f.eks. Espergærde, Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Birkerød, Humlebæk, Frederiksværk, Gilleleje, Ølstykke og Helsinge.

En pålidelig servicepartner

Hvis du vælger os, som din samarbejdspartner får du med en pålidelig og professionel virksomhed at gøre. Hos Bedre Bad Espergærde lægger vi stor vægt på at udføre arbejdet inden for aftalens rammer. Dvs. i den aftalte kvalitet, til den aftalte pris og inden for den aftalte tid. Dette er utroligt vigtigt for os, da vi mener, at kunden altid skal modtage bedst muligt service. Ud over fysisk udført arbejde, står vi også altid klar med gode råd og kyndig vejledning. Kontakt os, hvis du står med spørgsmål ang. bl.a. VVS, eller du ønsker en intelligent sparringspartner. Vi kan hjælpe dig, med stort set alle VVS og energirelaterede problemer du måtte have. Du finder vores kontaktinformationer herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - kælder bad

Vi hjælper også med:

Herunder kan du læse mere omkring nogle af vores kompetenceområder. Du vil finde nyttig information på siderne omkring det givne område. Har du herefter flere spørgsmål, eller fandt du ikke den information du søgte, så tøv ikke med at kontakte os. Vores fagkyndige medarbejdere står altid klar til at give gode råd og kyndig vejledning.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.