Bedre Bad - Bedre Energi - kælder bad

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen B. Sørensen
Medlem af Bedre Bad – Bedre Energi – VE-Godkendt Installatør
Rasmus BB Espergærde

Totalentreprise inden for badeværelse, bryggers og køkken

Her hos Bedre Bad Espergærde – Jørgen B. Sørensen VVS-Installatør har vi mange års erfaring med totalentrepriser indenfor alle hjemmets rum. Vores kompetente medarbejdere sørger for, at hele processen kommer til at forløbe gnidningsfrit, og at du ender ud med et tilfredsstillende resultat. Med vores team bestående af fagkyndige håndværkere indenfor alle relevante fagområder, kan vi tilbyde vores kunder en bred vifte af moderne og funktionelle opgaveløsninger.

Herunder finder du en liste over eksempler på hvorhenne i boligen vi udfører totalentrepriser projekter.

  • Totalrenovering af bryggers
  • Totalrenovering af badeværelser
  • Totalrenovering af køkken

Vi kan levere kvalitetsløsninger inden for alle ovenstående lokationer. I vores totalentreprise kan vi levere: VVS- og blikkenslagerarbejde, tømrerarbejde, murerarbejde, EL-arbejde og malerarbejde.

Den komplette løsning

Konklusionen er, at Bedre Bad Espergærde kan udføre totalentreprise for dig uanset i hvilken form du har brug for det. Vi lægger stor vægt på kundetilfredshed og korrekt udført arbejde. Det betyder, at alle vores medarbejdere er indforståede med at yde deres bedste hver eneste gang. Vi har fokus på den gode relation til kunden lige fra udgangspunktet til de afsluttende faser af projektet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

En enkelt kontaktperson gennem hele forløbet

Vi har som tidligere nævnt, et stort fokus på kundetilfredshed og at levere arbejde i høj kvalitet med stort engagement. En måde hvorpå vi mener, at vi øger servicen over for vores kunder, er ved at håndtere hele processen. Herved menes, at vi hos Bedre Bad Espergærde, håndterer alt i forbindelsen med dit totalrenoveringsprojekt. Den eneste kontaktperson du skal forholde dig til, er os. Vi tager alt koordineringen med diverse håndværkere og leverancer på vores skuldre. Det eneste du som kunde skal, er at lade os vide, hvordan du gerne vil have det. Herefter sørger vi for, at det kommer til at ske.

Vi har et meget godt samarbejde, med en lang række lokale, professionelle håndværkere og håndværksfirmaer. Dette tillader os at tilbyde virksomheder og private vores service, som totalleverandør. Med vores netværk af håndværkere, kan vi sørge for den bedste kvalitet, med gode materialer og servicemindede medarbejdere. Yderligere er vi en del af den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad – Bedre Energi. Vores medlemskab sikrer os, at vi konstant er opdateret omkring de nyeste teknikker og materialer. Vores konstant opdaterede viden omkring vores fagområder gør os i stand til at levere en ydelse ud over det sædvanlige.

Er du interesseret i dine muligheder omkring totalentreprise projekter? Så tøv ikke med, at tage kontakt til os allerede i dag. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at give gode råd og vejledning omkring totalentreprise. Du kan yderligere modtage et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Du finder vores kontaktoplysninger herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Mange projekter gennem årene

Hos Bedre Bad Espergærde har vi stor erfaring med totalentreprise projekter. Vi har mange års erfaring med i bagagen, og kan derfor tilbyde alle vores kunder de bedste kvalitetsløsninger. Hvis du er interesseret i at se nogle af vores tidligere udførte projekter, så vil vi meget gerne henvise dig tidligere kunder.

Vi har skabt tilfredse kunder over hele Storkøbenhavn og Nordsjælland – herunder f.eks. Espergærde, Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Birkerød, Humlebæk, Frederiksværk, Gilleleje, Ølstykke og Helsinge

Med os som samarbejdspartnere, får du en kompetent og pålidelig samarbejdspartner, med fokus på kvalitet. Du kan stole på, at vi får arbejdet udført indenfor den aftalte pris og til rette tid.

Her skaber vi også stærke løsninger:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.