Intelligente og besparende energiløsninger

Der er i disse år stor fokus på energi og energiforbrug. Mange ønsker at opnå besparelser på energibudgettet og samtidig være med til at række miljøet en hånd. Dette er selvfølgelig ikke gået ubemærket hen ved Bedre Bad Espergærde hvor vi også har fokus på nedbringelse af elregningen, varmeregningen og vandregningen. Kontakt din lokale Bedre Bad installatør i Espergærde og få råd og vejledning i hvordan du nedbringer dit energiniveau i husstanden og samtidig får det dejligt varmt i de kolde vintermåneder. Du kan evt. også erstatte din nuværende varmekilde i hjemmet med en varmepumpe. En varmepumpe drives af strøm og derfor vil din elregning stige, men du sparer så penge på energiregningen og hvis du er smart så kobler du dit nyindkøbte solcelleanlæg på som kan generere en masse grøn strøm til at drive varmepumpen. 

Din lokale energispecialist

Bedre Energi Espergærde – JBS VVS Installatør er din lokale specialist på energiområdet. Vi har styr på alle former for energianlæg, og kan give dig en saglig og faglig neutral rådgivning. Efterfølgende kan vi opgradere og optimere på nuværende anlæg eller udføre den nye energiløsning, som vil sikre dig både øget komfort og gode besparelser. Kontakt din lokale Bedre Bad i Espergærde for at få råd og vejledning og få besvaret dine spørgsmål omkring eksempelvis fjernvarme, jordvarme, solenergi, oliefyr eller naturgas. Vi sidder klar ved telefonerne og er helt ajour på nyeste trends i forhold til varmeregulering og kan derfor give vores ekspertviden på varmeområdet videre til vores kunder. 

Vores ekspertviden anvendes i forbindelse med:

  • Oliefyr - varm boligen op med et oliefyr
  • Naturgasanlæg - vælg naturgas at fyre med
  • Varmepumper - pump varmen korrekt rundt i boligen
  • Jordvarmeanlæg - udnyt jordens varme
  • Solvarme - få det optimale ud af solens stråler og anvend solenergien
  • Fjernvarme - varm huset op med fjernvarme

Vi er VE-Godkendte

VE-godkendelsesordningen er for de installatør- og montørvirksomheder, som er blandt de bedste til at installere vedvarende energianlæg som f.eks. varmepumper, solceller, solvarme og biomasse kedler- og ovne. Vi har fået tildelt mærket VE-Godkendt, som beviser at vi hos Bedre Bad - Bedre Energi Espergærde har de dokumenterede kompetencer til at installere enhver form for VE-anlæg til perfektion. Dvs. at anlægget er justeret efter din bolig, så anlægget bruger mindst mulig strøm og giver dig størst muligt udbytte. I øvrigt skal man fra 1. januar 2021 benytte en VE-godkendt installatør til etablering af en varmepumpe, for at man som kunde kan få tildelt energitilskud.

Se mere om energi: