Bedre Energi

Hos Jørgen B. Sørensen VVS er vi medlem af en af de største VVS- og energikæde: Bedre Bad – Bedre Energi.

Kæden er sammensat af professionelle VVS-installatører og energieksperter med fokus på:

  • Ventilation & Klima
  • Energioptimering og besparende energiløsninger
  • Energiløsninger inden for: fjernvarme, jordvarme, solvarme, varmepumper, naturgas, pillefyr m.fl.
  • Modernisering af badeværelser
  • Badløsninger helt fra bunden.
  • Indretning af badmiljø og realisering af løsningen.

Derudover udfører vi hos Jørgen B. Sørensen VVS også alle de gængse former for traditionelt VVS-arbejde. Vi er din lokale VVS- og energispecialist i Espergærde og omegn, og vi står klar med inspiration og rådgivning til dit næste projekt - uanset om du er en privat eller erhvervskunde.

Vi skaber totalløsningen

Når du hyrer Bedre Bad - Bedre Energi Espergærde, så er du garanteret en samarbejdspartner, som giver sig hundred procent gennem projektets proces. Vi er eksperter i totalløsninger og har mange års erfaring inden for faget. Uanset om badeværelset skal renoveres, bryggerset skal ombygges eller din bolig skal have installeret nye energi- og varmesystemer, så har vi totalløsningen - og vi står for al planlægning og udførelse af arbejdet.

Ved totalløsninger står vi klar helt fra de indledende faser, hvor vi deler ud af vores erfaringer - enten i form af gode råd eller inspiration - til planlægningen af dit projekt. Når processen går i gang, så sikrer vi den rette koordinering mellem nødvendige håndværkere. Vi sørger for at hyre de kompetente murere, elektrikere og tømrere dukker op til rette tid og den rigtige rækkefølge. Du behøves hellere ikke tænke på leverancen af gode materialer og produkter, da vi via vores store leverandørnetværk sikrer gode og stabile leverancer til tiden og i af høj kvalitet. Til sidst sørger vi for en ordentlig oprydning efter projektet. Vi forlader aldrig et projekt før kunden er 100% tilfreds med resultatet.

Fordelen ved totalløsningen er, at du blot kan læne dig tilbage og overlade al projektstyring til os. Du kan trygt stole på at vi leverer et ordentlig resultat - og du vil under projektet have en fast kontaktperson, som du kan kontakte til enhver tid. Det sikrer en bedre informationsgang, og derved en bedre arbejdsproces. På denne måde har vi erfaret, at vi kan skabe den mest effektive arbejdsgang og det bedst mulige resultat. Den sidste fordel ved totalløsnings konceptet er, at prisen er 100% transparent. Det udkast på en pris vi bliver enige om, er den pris som du vil ende med at betale. Vores prismodel afspejler nemlig altid alle omkostninger ved projektet. Dvs. produktet, leverancen, montering, oprydning, og service. På den måde sikrer vi, at vores kunder aldrig oplever skjulte omkostninger eller ekstra gebyrer efter endt arbejde. Vi er stolte af at være en af de eneste VVS’ere i Danmark, som har en så transparent prismodel.

Spar penge på energiforbruget

Vil du spare på dit energiforbrug, få øget komfort og samtidig få en grønnere energiprofil?
Så kontakt Bedre Bad Espergærde – JBS VVS Installatør og få en kompetent rådgivning. Hør om hvordan du kan lave energimæssige forbedringer i boligen, og få anbefalinger til alternative løsninger.

Fingeren på pulsen

Vi kan udføre service og reparationer på alle de traditionelle energianlæg: Naturgasfyr, oliefyr og fastbrændselsfyr. Men herudover har vi også styr på dagens seneste energiteknologi såsom varmepumper, solvarmeanlæg, jordvarmeanlæg m.v.

Start med et Energitjek

Få gang i energibesparelserne – start med et energitjek, hvor vi gennemgår dit eksisterende anlæg.
Du får forslag til forbedringer – men du kan også få et forslag på en helt ny energiløsning med den seneste teknologi. Med forslaget følger naturligvis også beregninger over mulige besparelser.

Bestil et energitjek her.

Vi kører gerne langt for at nå ud til dig

Vi udfører energitjek over hele over hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, Espergærde, Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Birkerød, Humlebæk, Frederiksværk, Gilleleje, Ølstykke, Helsinge.

Se mere om energi: