Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen B. Sørensen
Medlem af Bedre Bad – Bedre Energi – VE-Godkendt Installatør
Rasmus BB Espergærde

Bedre Energi Espergærde

Hos Bedre Energi Espergærde – Jørgen B. Sørensen VVS-installatør ApS er vi medlem af en af de største VVS- og energikæder: Bedre Bad – Bedre Energi.

Kæden er sammensat af professionelle VVS-installatører og energieksperter med stor erfaring med:

  • Ventilation & Klima
  • Energioptimering og besparende energiløsninger
  • Energiløsninger inden for: fjernvarme, jordvarme, solvarme, varmepumper, naturgas, pillefyr m.fl.
  • Modernisering af badeværelser
  • Badløsninger helt fra bunden.
  • Indretning af badmiljø og realisering af løsningen.

Derudover udfører vi også alle de gængse former for traditionelt VVS-arbejde. Bedre Bad – Bedre Energi Espergærde er din lokale VVS- og energispecialist, og vi står klar med inspiration og rådgivning til dit næste projekt – uanset om du er en privat eller erhvervskunde.

Vi skaber totalløsningen

Når du hyrer Bedre Energi Espergærde, så er du garanteret en samarbejdspartner, som giver sig hundred procent gennem projektets proces. Vi er eksperter i totalløsninger og har mange års erfaring inden for faget. Uanset om badeværelset skal renoveres, bryggerset skal ombygges eller din bolig skal have installeret nye energi- og varmesystemer, så har vi totalløsningen – og vi står for al planlægning og udførelse af arbejdet.

Ved totalløsninger står vi klar helt fra de indledende faser, hvor vi deler ud af vores erfaringer – enten i form af gode råd eller inspiration – til planlægningen af dit projekt. Når processen går i gang, så sikrer vi den rette koordinering mellem nødvendige håndværkere. Vi sørger for at hyre de kompetente fagfolk, og vores murere, elektrikere og tømrere vil dukke op til rette tid og i den rigtige rækkefølge. Du behøves hellere ikke tænke på leverancen af gode materialer og produkter, da vi via vores store leverandørnetværk sikrer gode og stabile leverancer til tiden og i høj kvalitet. Til sidst sørger vi for en ordentlig oprydning efter projektet. Vi forlader aldrig et projekt før kunden er 100% tilfreds med resultatet.

Fordelen ved totalløsningen er, at du blot kan læne dig tilbage og overlade al projektstyring til os. Du kan trygt stole på at vi leverer et ordentlig resultat – og du vil under projektet have en fast kontaktperson, som du kan kontakte til enhver tid. Det sikrer en bedre informationsgang og derved en bedre arbejdsproces. På denne måde har vi erfaret, at vi kan skabe den mest effektive arbejdsgang og det bedst mulige resultat. Den sidste fordel ved totalløsnings konceptet er, at prisen er 100% transparent. Det udkast på en pris vi bliver enige om, er den pris, som du vil ende med at betale. Vores prismodel afspejler nemlig altid alle omkostninger ved projektet. Dvs. produktet, leverancen, montering, oprydning, og service. På den måde sikrer vi, at vores kunder aldrig oplever skjulte omkostninger eller ekstra gebyrer efter endt arbejde. Vi er stolte af at være en af de eneste VVS’ere i Danmark, som har en så transparent prismodel.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Spar penge på energiforbruget

Vil du spare på dit energiforbrug, få øget komfort og samtidig få en grønnere energiprofil?
Så kontakt Bedre Bad Espergærde – Jørgen B. Sørensen VVS-installatør ApS, og få kompetent rådgivning. Hør om hvordan du kan lave energimæssige forbedringer i boligen, og få anbefalinger til alternative løsninger.

Fingeren på pulsen

Vi kan udføre service og reparationer på alle de traditionelle energianlæg: Naturgasfyr, oliefyr og fastbrændselsfyr. Men herudover har vi også styr på dagens seneste energiteknologi såsom varmepumper, solvarmeanlæg, jordvarmeanlæg m.v. Vi sørger altid for at være opdateret med nutidens tendenser og arbejdsmetoder, så vil kan tilbyde det bedste mulige resultat, af den bedst mulige løsning.

Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Start med et Energitjek

Hvis du ønsker at kickstarte dine energibesparelser, er det en god idé at begynde med et grundigt energitjek. I løbet af dette energitjek vil vi foretage en omfattende gennemgang af dit nuværende anlæg for at identificere områder, hvor der kan være potentiale for forbedringer.

Vi vil ikke kun give dig forslag til, hvordan du kan forbedre dit eksisterende anlæg for at opnå større energieffektivitet, men vi vil også være i stand til at præsentere dig for et forslag til en helt ny energiløsning. Denne nye løsning vil være baseret på den nyeste teknologi inden for energieffektivitet og bæredygtighed, hvilket vil give dig mulighed for at drage fordel af de mest avancerede metoder til energibesparelse.

Med ethvert forslag vi giver, vil vi også give dig detaljerede beregninger over de potentielle besparelser, du kan opnå. Dette vil give dig en klar forståelse af, hvordan forbedringerne eller den nye energiløsning kan påvirke dine energiudgifter på lang sigt. På denne måde kan du træffe en informeret beslutning om, hvordan du bedst kan optimere dit anlæg for at opnå maksimale energibesparelser.

Bestil et energitjek herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Vi kører gerne langt for at nå ud til dig

Vi udfører energitjek over hele Nordsjælland – herunder bl.a. Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Birkerød, Humlebæk, Frederiksværk, Gilleleje, Ølstykke, Helsinge. Kontakt os i dag hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere. Vi står klar med kyndig rådgivning. Find vores kontaktinformationer herunder.

Se mere om energi:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.