Vi skaber optimale energiløsninger

Der er i disse år stor fokus på energi og energiforbrug. Årsagerne hertil er både økonomiske besparelser samt bæredygtige initiativer. Hos Bedre Energi Espergærde kan kun anbefale at tage et kig på din energiløsning - uanset om du ønsker besparelser på energibudgettet eller mindre CO2-udledning.

Din lokale energispecialist

Bedre Energi Espergærde – Jørgen B. Sørensen VVS-installatør er din lokale specialist på energiområdet. Vi har styr på alle former for energianlæg, og kan give dig en saglig, faglig og uvildig rådgivning. Efterfølgende kan vi tilbyde at energioptimere dit nuværende anlæg eller etablere en ny energiløsning til boligen, som vil sikre dig både øget komfort og gode besparelser.

Altid opdateret på markedets nyeste energiløsninger

Vi har over 60 års erfaring i branche og derved ved vi også, hvad vi taler om, når det omhandler energiløsninger. Vores samarbejde med Bedre Bad - Bedre Energi kæden og løbende efteruddannelse sikrer, at vi altid er opdateret på de nyeste energiløsninger og teknologiske innovationer, som sikrer dig en økonomisk energiløsning.

Vores løsninger – dine besparelser

Med vores energiløsninger får du et grønnere energiforbrug, øget komfort og gode besparelser. Vi skaber intelligente energiløsninger over hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, Espergærde, Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Birkerød, Humlebæk, Frederiksværk, Gilleleje, Ølstykke, Helsinge.

VE-godkendte installatører

Vi er en del af VE-godkendelsesordningen, som er et initiativ for installatør- og montørvirksomheder, som er blandt de bedste til installation af vedvarende energiløsning som varmepumper, solceller, solvarme og biomasse kedler. Hos Jørgen B. Sørensen VVS-installatør har vi fået tildelt "VE-godkendt installatør" mærket, som er et bevis og dokumentation for at vi råder over alsidige kompetencer inden for VE-anlæg. Dette indebærer også at installationen er efterjusteret din boligs forhold, som kommer dig til gavn i form af minimering af strømforbrug og størst muligt udbytte. Hvis du ønsker at få tildelt energitilskud til varmepumpe, så er det vigtigt at du vælger en VE-godkendt installatør til etablering.

Læs mere om energi: