Lokal VVS-installatør Espergærde

Jørgen B. Sørensen VVS-installatør ApS er et moderne VVS-firma, som tilbyder 1. klasses løsninger inden for badeværelser, energiløsninger og alle de velkendte VVS-ydelser. Uanset hvilken type af VVS-arbejde du skal have udført, så kan du benytte os – din lokale VVS-installatør i Espergærde. Vi er altid klar og det er uanset om der er tale om et nyt badeværelse, ny energiløsning, forsikringsskader eller noget helt fjerde, så er vi din specialist i VVS Nordsjælland. Forvent professionel rådgivning og sparring når du kontakter dit lokale VVS-firma i Espergærde.

Når du kontaker os som partner til din opgave, er du sikret et veludført arbejde, hvor alle indgåede aftaler om pris, vvs-artikler og arbejdets udførelse bliver overholdt. Kontakt os over telefonen hvis en akut VVS-opgave i Espergærde eller omegn skulle opstå. Vi er klar til at hjælpe med enhver VVS-opgave – og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi har til huse i Espergærde og vi udfører opgaver på hele Nordsjælland – herunder f.eks. Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Birkerød, Humlebæk, Frederiksværk, Gilleleje, Ølstykke og Helsinge.

En del af Bedre Bad – Bedre Energi Espergærde

Hos Jørgen B. Sørensen VVS er vi medlem af den landsdækkende VVS-kæde. Herigennem holder vi os opdateret med den nyeste viden inden for bad og energi. Dette er din garanti for høj faglighed og smarte løsninger indenfor VVS bad og energi. Med vores medlemsskab har vi også erhvervet navnet Bedre Bad – Bedre Energi Espergærde.

Jørgen B. Sørensen VVS-installatør ApS

Medlem af Bedre Bad – Bedre Energi
VE-Godkendt Installatør

Kontakt os i dag

Tlf. 49 13 21 57

anker-petersen

Lad os ringe dig op

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.