Kontakt bedre bad Espergærde

Hos Bedre Bad Espergærde står vi altid klar, til at du tager kontakt. Vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig med alle VVS og energirelaterede forespørgsler. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud på din aktuelle opgave, eller du kan ringe ind med spørgsmål ang. et igangværende projekt. Vi har et bredt og stærkt team, der tilsammen besidder stort set alle kompetencer inden for VVS og energiløsninger. Uanset hvad finder vi frem til den optimale løsning for dig.

Vi søger altid for at være opdateret på de nyeste tendenser og arbejdsmetoder. Derfor kan du trygt ligge din opgave i vores hænder, da vi garantere et godt resultat. 

Når du kontakter Bedre Bad Espergærde, vil du møde et professionelt og kompetent team. Vi går altid til opgaven med stort engagement, uanset typen eller størrelsen på din opgave. Vi lægger meget vægt på god service og tilfredse kunder. Dette forsøger vi at opnå ved, at udføre alle opgaver med håndværksmæssig bravur.

Vores adresse og kontaktinformationer

Jørgen B. Sørensen VVS-installatør ApS
Bedre Bad - Bedre Energi Espergærde

Bybjergvej 12
3060 Espergærde

Tlf: 49 13 21 57
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt os på tlf. 49 13 21 57 eller via kontaktformularen nederst på siden. Så finder vi sammen frem til den bedste løsning til dig. Hvis du er mere interesseret i en samtale med os ansigt til ansigt - så tøv ikke med at komme ned forbi den lokale butik på ovenstående adresse. Vi står altid klar til at vende og dreje en opgaven med vores kunder. Vi tilbyder professionel og kompetent rådgivning, samt faglig sparring.

Åbningstider

Mandag-fredag: 08:00-16:00

Lørdag-søndag: Lukket

Vi kører gerne langt for dig

Vi udfører opgaver over hele Storkøbenhavn og Nordsjælland - herunder f.eks. Espergærde, Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Birkerød, Humlebæk, Frederiksværk, Gilleleje, Ølstykke og Helsinge. Så bor du inden for dette område, skal du ikke tøve med at kontakte os. Bedre Bad Espergærde står klar til at hjælpe dig. 

Indsend kontaktformular

Kontakt os: