Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen B. Sørensen
Medlem af Bedre Bad – Bedre Energi – VE-Godkendt Installatør
Rasmus BB Espergærde

Kontakt bedre bad Espergærde

Hos Bedre Bad Espergærde står vi altid klar, til at du tager kontakt. Vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig med alle VVS og energirelaterede forespørgsler. Vi har et bredt og stærkt team, der tilsammen besidder stort set alle kompetencer inden for VVS og energiløsninger. Uanset hvad finder vi frem til den optimale løsning for dig.

Vi sørger altid for at være opdateret på de nyeste tendenser og arbejdsmetoder. Derfor kan du trygt lægge din opgave i vores hænder, da vi garanterer et godt resultat.

Når du kontakter Bedre Bad Espergærde, vil du møde et professionelt og kompetent team. Vi går altid til opgaven med stort engagement, uanset typen eller størrelsen på din opgave. Vi lægger meget vægt på god service og tilfredse kunder. Dette forsøger vi at opnå ved, at udføre alle opgaver med håndværksmæssig bravour.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i guld

Vores adresse og kontaktinformationer

Jørgen B. Sørensen VVS-installatør ApS
Bedre Bad – Bedre Energi Espergærde

Bybjergvej 12
3060 Espergærde

Tlf: 49 13 21 57
Mail: kontakt@jbsvvs.dk

Kontakt os på tlf. eller via kontaktformularen nederst på siden. Så finder vi sammen frem til den bedste løsning til dig. Hvis du er mere interesseret i en samtale med os ansigt til ansigt – så er du velkommen til at kontakte os, for opsætning af møde hos dig eller på kontoret. Vi står altid klar til at vende og dreje en opgaven med vores kunder. Vi tilbyder professionel og kompetent rådgivning, samt faglig sparring.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - hansgrohe vandhane

Åbningstider

Mandag – torsdag: 07:00-15:30

Fredag: 07:00 – 12:00

Lørdag-søndag: Lukket

Vi kører gerne langt for dig

Vi udfører opgaver over hele Storkøbenhavn og Nordsjælland – herunder f.eks. Espergærde, Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Birkerød og Humlebæk. Så bor du indenfor dette område, skal du ikke tøve med at kontakte os. Bedre Bad Espergærde står klar til at hjælpe dig.

Indsend kontaktformular

Kontakt os:

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.