Om os


Bedre Bad Espergærde - Jørgen B. Sørensen VVS-Installatør er et moderne og professionelt VVS-firma. Vi tilbyder løsninger i første klasse indenfor badeværelser, energiløsninger og alle andre velkendte VVS-ydelser. Vi har et stærkt hold bestående af kompetente og fagkyndige håndværkere indenfor flere forskellige aktivitetsområder.

Vi løser alle typer af VVS-opgaver indenfor det traditionelle VVS-fag. Hos Bedre Bad Espergærde bliver, der lagt stor vægt på kerneværdier såsom: Pålidelighed, kvalitet, integritet og god service. Hvis du vælger, at samarbejde med os, får du veludført arbejde. Vi sætter en pli i, at overholde alle indgåede aftaler omkring pris og arbejdets udførelse.

Vi er din lokale professionelle VVS-installatør, og vi står altid klar til, at hjælpe med gode råd og vejledning. Står du med en opgave, og er du i tvivl om fremgangsmåden, så tøv ikke med at tage kontakt. Vi står altid klar til at give en hjælpende hånd, og vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring. De kan med garanti hjælpe dig, med dit aktuelle problem.

Vi kan hjælpe med et bredt spænd af forskellige aktiviteter, såsom f.eks. de mere traditionelle VVS-opgaver. Men det er langtfra det eneste vi kan. Vi har også stor erfaring inden for diverse energiløsninger, og står klar ved forsikringsskader. Her kan vi sørge for, at guide dig sikkert igennem hele processen. Står du i akutte problemer, og mangler desperat en VVS-installatør, så rykker vi ud med det samme.

 

Her udfører vi aktiviteter

Vi udfører kvalitetsløsninger i hele Nordsjælland - herunder f.eks. Espergærde, Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Birkerød, Humlebæk, Frederiksværk, Gilleleje, Ølstykke og Helsinge.