Bedre Bad - Bedre Energi - rent drikkevand

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen B. Sørensen
Medlem af Bedre Bad – Bedre Energi – VE-Godkendt Installatør
Rasmus BB Espergærde

Om os – Jørgen B. Sørensen VVS

Jørgen B. Sørensen VVS-installatør er et moderne og professionelt VVS-firma i Espergærde. Vi tilbyder løsninger i første klasse indenfor badeværelser, energiløsninger og alle andre almene VVS-ydelser. Hvis du står med en opgave, og er du i tvivl om fremgangsmåden, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi står altid klar til at hjælpe med gode råd og vejledning.

Vi kan hjælpe med et bredt spænd af forskellige aktiviteter, såsom f.eks. de mere traditionelle VVS-opgaver. Men det er langtfra det eneste vi kan. Vi har også stor erfaring inden for diverse energiløsninger, og står klar ved forsikringsskader. Her kan vi sørge for at guide dig sikkert igennem hele processen. Står du i akutte problemer, og mangler desperat en VVS-installatør, så rykker vi ud med det samme.

Hos Bedre Bad Espergærde bliver, der lagt stor vægt på kerneværdierne: Pålidelighed, kvalitet, integritet og god service. Hvis du vælger at samarbejde med os, får du veludført arbejde. Vi sætter en pli i at overholde alle indgåede aftaler omkring pris og arbejdets udførelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Her udfører vi aktiviteter

Vi udfører kvalitetsløsninger i hele Nordsjælland – herunder f.eks. Espergærde, Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Birkerød, Humlebæk, Frederiksværk, Gilleleje, Ølstykke og Helsinge.

Vi har et stærkt team af fagkyndige medarbejdere, som står klar til at rykke ud til dig uanset opgavens omfang. Kontakt os på tlf.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Medlem af landsdækkende VVS- og energikæde

Jørgen B. Sørensen er dit lokale Bedre Bad – Bedre Energi medlem i Espergærde og omegn. Kæden sørger for at supplere os med den nyeste viden inden for teknologi og smarte løsninger. Derigennem er vi sikret at vi altid er opdateret med nyeste teknikker, materialer m.m. Det gør, at vi overfor kunderne altid har de nyeste og mest relevante informationer, og derfor kan hjælpe dem til de bedst mulige løsninger.

Kontakt os, hvis du har brug for en pålidelig og professionel VVS-installatør med dine behov i fokus. Vi kan tilbyde de bedste løsninger inden for både traditionel VVS og moderne løsninger. Vi har stor erfaring med at hjælpe kunder i mål med deres projekt. Her er du garanteret håndværk i god kvalitet og en uovertruffen service hele vejen til færdigt projekt.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.