DYGTIG OG Engageret VVS-montør søges

Er du faglært VVS-montør og brænder du for dit fag? Har du stærke kompetencer indenfor VVS og kan du lide at arbejde selvstændigt? Så kan det være lige dig, vi står og mangler. Vi søger en serviceminded og kvalitetsbevidst medarbejder til vores team i Espergærde, som trives med en hverdag med varierende og udfordrende opgaver indenfor VVS-installationer og energirigtige løsninger.

 

    BB Espergrde - Joergen B Soerensen VVS logo RGB 1

 

Om dig:

  • Du er uddannet VVS-energimontør eller blikkenslager
  • Du skal kunne arbejde selvstændigt, og sætter pris på frihed under ansvar
  • Du har et A-certifikat, eller mod på at tage det
  • Du har B-kørekort
  • Du sætter en ære i at aflevere et flot stykke arbejde
  • Du er positiv, serviceminded og imødekommende

 

Jobbet:

Jobbet indeholder mange opgaver, alt fra spjæld til gaskedler og badeværelser. Du får på den måde en varieret hverdag, hvor du tager din egen firmabil ud til vores kunder og løser deres VVS- og energi-udfordringer. Du skal både indgå i selvstændige arbejdsopgaver og kunne indgå i et team, hvor der er sparring og samvær med gode kollegaer. Desuden er der mulighed for selvstændig projektstyring.
Vi er en del af kæden Bedre Bad – Bedre Energi, som er Danmarks største kæde af VVS-installatører med eget efteruddannelses-akademi. Du bliver således en del af et netværk af højt uddannede og kompetente fagfolk, og vi tilbyder løbende efteruddannelse.

 

Om os:

Vi er et lille familiedrevet firma, der har eksisteret igennem 3 generationer siden 1958. Vi har respekt for vores kunder og hinanden, og vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en uformel og god omgangstone. Hos Jørgen B. Sørensen VVS er vi bredt favnende med dygtige og erfarne medarbejdere, som altid står med en hjælpende hånd. Vi har mange års erfaring og løser opgaver for alle kundetyper. Derfor tilbyder vi service og håndværk i allerhøjeste kvalitet – og er stolte af det.

 

Har du lyst til at høre mere, er du velkommen til at ringe til Rasmus på tlf. 4913 2157.

Skynd dig at søge – vi besætter jobbet, så snart den rette ansøger har meldt sig!


Vi glæder os til at høre fra dig!