Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen B. Sørensen
Medlem af Bedre Bad – Bedre Energi – VE-Godkendt Installatør
Rasmus BB Espergærde

Velkommen til Bedre Bad Espergærde

Bedre Bad Espergærde – Jørgen B. Sørensen VVS-installatør ApS er et privat familiefirma, som har eksisteret siden 1958. Firmaet består af 5 ansatte med Bent Jønsson som leder. I vores daglige drift har vi et stort fokus på kvalitet, og overholdelsen af aftaler.

Vi sætter en pli i troværdighed, integritet og korrekt udført håndværk. Dette gælder samtlige af vores ansatte og de håndværkerfirmaer vi samarbejder med.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - hansgrohe vandhane

Vi løser opgaver inden for et bredt felt:

  • Badeværelser – udskiftning af elementer, delrenovering og totalløsninger til nye badeværelse
  • Energi – energioptimering, etablering af varmekilder og servicering af ethvert anlæg
  • Blik – tag, kviste, inddækninger og nedløb i en lang række materialer
  • VVS – alle traditionelle opgaver

Med Bedre Bad Espergærde – Jørgen B. Sørensen VVS-installatør ApS, får du en professionel partner, som med engagement og en god håndværksmæssig indstilling løser dine VVS-opgaver. Vi udfører opgaver for:

  • Private
  • Erhverv/virksomheder
  • Boligforeninger
  • Offentlige institutioner og virksomheder

Vi løser opgaver for alle kundetyper og har mange års erfaring, med forskellige typer af kunder. Derfor kan vi tilbyde service og håndværk i allerhøjeste kvalitet. Hos Bedre Bad Espergærde er kunden i fokus hver eneste gang. Vi lægger vægt på at vi skal opfylde vores kunders personlige ønsker og behov, i forbindelse med deres projekt.

Her løser vi opgaver

Hos Bedre Bad Espergærde er ingen opgave for stor eller for lille. Vi kan hjælpe dig med alle typer af VVS- og energiopgaver. Dette gælder uanset om du er en privat kunde eller en virksomhed. Vores kompetente medarbejdere har stor erfaring, med at løse et væld af forskellige opgaver.

Vi skaber kvalitetsløsninger over hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, Espergærde, Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Birkerød, Humlebæk, Frederiksværk, Gilleleje, Ølstykke og Helsinge.

Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Medlem af Bedre Bad – Bedre Energi kæden

Jørgen B. Sørensen er dit lokale Bedre Bad medlem i Espergærde og omegn. Vi er en del af den landsdækkende VVS-kæde, og derigennem har vi udvidet vores kompetencer og viden. Samarbejdet med Bedre Bad tillader os altid at være helt opdateret omkring de nyeste teknikker og materialer. Det gør, at vi overfor kunderne altid har de nyeste og mest relevante informationer, og derfor kan hjælpe dem til de bedst mulige løsninger.

Kontakt os, hvis du er interesseret i en pålidelig og professionel VVS-installatør, der altid har kundens behov i fokus. Vi tilbyder dig de bedste løsninger indenfor både traditionelt VVS og mere moderne opgaver. Vi har stor erfaring med at hjælpe kunder i mål med deres projekt. Med os, er du garanteret håndværk i god kvalitet, og en uovertruffen service hele vejen igennem projektforløbet fra start til slut.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.