Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen B. Sørensen
Medlem af Bedre Bad – Bedre Energi – VE-Godkendt Installatør
Rasmus BB Espergærde

Fleksibelt job med mange muligheder inden for VVS-faget!

Er du frisk på et job med masser af spændende opgaver inden for VVS-faget? Så er det måske dig, der mangler på vores team i Espergærde.

Vi er et af de ældste VVS-firmaer i vores lokalområde. Men på trods af alderen, er vi et moderne firma, der følger med tiden – både inden for materialer, udførsel, uddannelse osv. I dag drives firmaet af Rasmus på 36 år, der engagerer en solid stab på 4 medarbejdere. Vi oplever en stadig stigende kundegruppe, og derfor mangler vi endnu flere hænder, så vi kan blive ved med at udføre spændende opgaver sammen med vores samarbejdspartnere.

Det er her, at du kommer ind i billedet. Vi ønsker at steppe op på flere områder, og vi har derfor ingen facitliste for, hvad vi søger.

Hvis bare nogle af nedenstående punker interesserer dig, vil vi meget gerne snakke med dig. Har du interesse i flere af punkterne, men ingen erfaring, klarer vi selvfølgelig også den.

  • Almen service arbejde
  • Badeværelser
  • Energi, gas og varmepumper
  • Gasservice
  • Projektstyring
  • Kundepleje
  • Tilbudsgivning
  • Indkøb/leverandør kontakt

Vi er en del af kæden Bedre Bad – Bedre Energi, og i forbindelse med dette, har vi mulighed for at efteruddanne vores ansatte på vores eget akademi. Vi har stort fokus på den teknologiske udvikling, og med denne udvikling, prøver vi at udvikle os selv. Kvalitetesløsninger er altid en prioritet hos os.

Har vi fået dig på krogen eller har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Rasmus på tlf.

Du kan også læse mere om os herunder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.