Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen B. Sørensen
Medlem af Bedre Bad – Bedre Energi – VE-Godkendt Installatør
Rasmus BB Espergærde

VVS Espergærde

Kontakt Bedre Bad – Bedre Energi Espergærde og få råd, vejledning eller hjælp til dine VVS-opgaver. Vi kan hjælpe dig med alle typer VVS-opgaver og VVS-service. Vi udfører VVS-opgaver og VVS-service over det meste af Nordsjælland – herunder f.eks. Espergærde, Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Birkerød, Humlebæk, Frederiksværk, Gilleleje, Ølstykke og Helsinge. Kontakt os på tlf. for et uforpligtende tilbud.

Bedre Bad – Bedre Energi i Espergærde er din lokale vvs-installatør i Espergærde, som rykker ud i hele Nordsjælland. Vi kan varetage alle de gængse opgaver inden for VVS – vi hjælper eksempelvis med det stoppede afløb eller toilet samt installation og montering af nye elementer på et badeværelse. Vi har mange års erfaring, og der er efterhånden ikke en opgave inden for VVS-faget, som vi ikke kan løse.

Vi tilbyder også vedligeholdelse og optimering af dine nuværende installationer, som alt andet lige vil forlænge installationernes levetid og minimerer ressourcespildet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af radiator

Opret en VVS-serviceaftale

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Espergærde har vi serviceaftaler med private, boligforeninger og erhverv – såvel produktions- som handelsvirksomheder – hvor vi servicerer, og vedligeholder deres installationer.

Vi skræddersyr hver enkelt serviceaftale ud fra dine individuelle behov og installationer. Nogle typer installationer kræver oftere service end andre, ligesom der kan være forskel på hvor vigtige installationerne er for din daglige drift. Derfor anbefaler vi at du kontakter os på tlf. for at aftale nærmere.

En serviceaftale minimerer risikoen for driftsstop, og uforudsete udgifter til større reparationer og udskiftninger af anlæg. Og i hverdagen opnår du besparelser ved at driften er optimeret.

Bedre Bad - Bedre Energi - intelligent varmestyring

Nye anlæg kræver også vedligeholdelse

Selvom et varmeanlæg er installeret for nyligt, så kræver det også vedligeholdelse. Vidste du, at et anlæg som ikke bliver vedligeholdt og jævnligt indstillet kan være unødvendigt dyrt? Behovet for service og vedligeholdelse kommer ikke med anlæggets alder. Et varmeanlæg er i drift i mange timer om året — ja faktisk i døgndrift. Det kan derfor ikke undgås, at komponenter og dele i anlægget bliver udsat for slitage, og enten skal udskiftes eller repareres. Ellers risikerer du at der opstår driftstop og større reparationer i fremtiden. Det sikrer du dig imod med en VVS-serviceaftale, som dermed også forlænger levetiden på dit anlæg.

Bedre Bad - Bedre Energi - Duravit toilet - Kriss håndklædetørrer

Vi yder VVS-service

Vi udfører VVS-opgaver og VVS-service over hele Nordsjælland – herunder bl.a. Espergærde, Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Birkerød, Humlebæk, Frederiksværk, Gilleleje, Ølstykke og Helsinge.

Både private, boligforeninger og erhvervskunder drager fordele af en VVS-serviceaftale med Bedre Bad – Bedre Energi Espergærde. Kontakt Bedre os og hør mere om serviceaftaler på tlf. eller mail – vi ser frem til at høre fra dig.

Vi hjælper med Badløsninger og Gratis badtjek

Vi hjælper også med:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.