Bedre bad

Bedre Bad kæden har over hele landet udført et stort antal flotte badløsninger. Til inspiration for dig til et nyt badeværelse, vil vi gerne vise et udvalg frem her. Se badeværelser i forskellige størrelser, forskellieg stile og designs og udstyret meget forskelligt med vandhaner, toilletter, badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør. Er du i markedet for kig på nyt badeværelse, så vil vi klart anbefale dig at kigge nærmere her og se nogle af vores udstillinger. Et nyt badeværelse er en stor beslutning med mange små beslutninger som skal træffes. Derfor anbefaler Bedre Bad Espergærde også at du tager fat i os omkring råd og sparing til dette. Vi sidder klar ved telefonerne og vi rådgiver i alle de praktiske beslutninger omkring nyt badeværelse og VVS installationerne der følger med.

Se Bedre Bads galleri her og søg inspiration til dit nye badeværelse, bademiljøet og generelt bare alle badeværelsesmøblerne som følger med i processen. Bedre Bad Espergærde har flere års erfaring og vil rigtig gerne dele ud af denne erfaring til vores kunder. Så når du ringer til os kan du forvente råd og sparing omkring dit nye badeværelse, bademiljøet, tilbehøret til badeværelset og badeværelsesmøblerne. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten så du kan altid forvente VVS arbejde udført i verdensklasse stil. 

Dit personlige badeværelse

Vi har skabt personlige badmiljøer for en lang række kunder over hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, Espergærde, Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Birkerød, Humlebæk, Frederikværk, Gilleleje, Ølstykke, Helsinge m.m.

Har du brug for sparing, vejledning eller generelt bare nogle gode råd i forhold til dit badeværelse? Det kan være dit toilet i Espergærde der løber til Snekkersten eller bare et generelt nyt toilet du ville have fat i. I hvert fald så kan vi hos Bedre Bad i Espergærde og omegn hjælpe dig så du kommer sikkert i mål med dit nye toilet og badeværelse. Mangler du derimod en ny vandhane til badeværelset så skal vi over i den anden afdeling for armaturer og vandhaner. Vi hjælper dig og ved hvad man skal kigge efter når man leder efter ny vandhane til badeværelset.

Vi hjælper også med: