Bedre bad

Bedre Bad kæden har over hele landet udført et stort antal flotte badløsninger. Til inspiration for dig til et nyt badeværelse, vil vi gerne vise et udvalg frem her. Se badeværelser i forskellige størrelser, forskellige stile og designs og udstyret meget forskelligt med vandhaner, toilletter, badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør. Er du i markedet for kig på nyt badeværelse, så vil vi klart anbefale dig at kigge nærmere her og se nogle af vores udstillinger. Et nyt badeværelse er en stor beslutning med mange små beslutninger som skal træffes. Derfor anbefaler Bedre Bad Espergærde også at du tager fat i os omkring råd og sparing til dette. Vi sidder klar ved telefonerne og vi rådgiver i alle de praktiske beslutninger omkring nyt badeværelse og VVS installationerne der følger med.

Se galleriet med badeværelser fra Bedre Bad her og find inspiration til dit nye badeværelse, bademiljøet og generelt bare alle badeværelsesmøblerne som følger med i processen. Bedre Bad Espergærde har flere års erfaring og vil rigtig gerne dele ud af denne erfaring til vores kunder. Så når du ringer til os kan du forvente råd og sparing omkring dit nye badeværelse, bademiljøet, tilbehøret til badeværelset og badeværelsesmøblerne. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten så du kan altid forvente VVS arbejde udført i verdensklasse stil. 

Dit personlige badeværelse

Vi har skabt personlige badmiljøer for en lang række kunder over hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, Espergærde, Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Birkerød, Humlebæk, Frederikværk, Gilleleje, Ølstykke, Helsinge m.m.

Har du brug for sparing, vejledning eller generelt bare nogle gode råd i forhold til dit badeværelse? Det kan være dit toilet i Espergærde der løber til Snekkersten eller bare et generelt nyt toilet du ville have fat i. I hvert fald så kan vi hos Bedre Bad i Espergærde og omegn hjælpe dig så du kommer sikkert i mål med dit nye toilet og badeværelse. Mangler du derimod en ny vandhane til badeværelset så skal vi over i den anden afdeling for armaturer og vandhaner. Vi hjælper dig og ved hvad man skal kigge efter når man leder efter ny vandhane til badeværelset.

Hvordan skal dit nye badeværelse se ud?

Badeværelset er et af rummene i boligen, som hele familen tilbringer meget tid i. På badeværelset starter vi dagen, men det er også her vi afslutter den. Designtendensen på badeværelset går i retning af at skabe et wellnessrum med hyggelig stemning. Dette kan gøres med lækre møbler til badeværelset. Vi plejer at sige, at bademiljøet skal være meget mere end bare funktionelt.

Skal dit nye badeværelse skal have en hotel-agtig stemning, hvor det luksuriøse badeværelse har wellness-lignende udsmykning - så kan vi skabe det til dig. Vælg f.eks. et badekar, hvor der bydes op til lange ophold og selvforkælelse.

De fleste badeværelser er beklædt med fliser af praktiske årsager, da det er nemt at vedligeholde og gøre rent. Men det kan være en udfordring at vælge hvilken type flise, størrelse og farver. Hvis du er glad for farver, så kan du overveje at beklæde væggen med en farve der springer i øjnene, men du kan også opnå lignende indretning, ved at bringe farven til livs igennem håndklæder, bademåtter og planter. 

Uanset om du ønsker et stort eller lille badeværelse, funky eller retro badeværelse - så står vi klar til at hjælpe med at istandsætte dit gamle badeværelse. Kontakt Bedre Bad Espergærde på tlf. 49 13 21 57 eller per mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi hjælper også med: