Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani håndvask, vaskeskab, spejl og bruseafskærmning - Grohe vandhane og bruser - Vola toiletrulleholder - Geberit douchetoilet

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen B. Sørensen
Medlem af Bedre Bad – Bedre Energi – VE-Godkendt Installatør
Rasmus BB Espergærde

Bedre Bad Espergærde

Bedre Bad kæden har over hele landet udført et stort antal flotte badløsninger. Vil du have inspiration til dit nye badeværelse, så vil vi hjerteligt gerne vise et udvalg frem. Se badeværelser i forskellige størrelser, forskellige stile og designs og indretning. Alle vores badeværelsesløsninger er udstyret med vidt forskellige vandhaner, toiletter, badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør. Er du i markedet for nyt badeværelse, så vil vi klart anbefale dig at kigge nærmere her og se nogle af vores udstillinger. Et nyt badeværelse er en stor beslutning med mange små beslutninger, som skal træffes. Derfor anbefaler Bedre Bad Espergærde også, at du tager fat i os omkring råd og sparring til dette. Vi sidder klar ved telefonerne, og vi rådgiver i alle de praktiske beslutninger omkring nyt badeværelse, og VVS-installationerne der følger med.

Se galleriet med badeværelser fra Bedre Bad herunder og find inspiration til det nye badeværelse, bademiljøet og generelt bare alle badeværelsesmøblerne som følger med i processen. Bedre Bad Espergærde har flere års erfaring, og vil rigtig gerne dele ud af denne erfaring til vores kunder. Så når du ringer til os, kan du forvente råd og sparring omkring dit nye badeværelse, bademiljøet, tilbehøret til badeværelset og badeværelsesmøblerne. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, så du kan altid forvente VVS arbejde udført i verdensklasse stil.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Dit personlige badeværelse

Vi har skabt personlige badmiljøer for en lang række kunder over hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, Espergærde, Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Birkerød, Humlebæk, Frederiksværk, Gilleleje, Ølstykke, Helsinge m.m.

Har du brug for sparring, vejledning eller generelt bare nogle gode råd i forhold til dit badeværelse? Det kan være dit toilet i Espergærde der løber til Snekkersten eller bare et nyt toilet, som du har udset dig fra vores udvalg. I hvert fald, så kan vi hos Bedre Bad i Espergærde og omegn, hjælpe dig så du kommer sikkert i mål med dit nye toilet og badeværelse. Mangler du derimod en ny vandhane til badeværelset, så skal vi over i den anden afdeling for armaturer og vandhaner. Vi hjælper dig, og ved hvad man skal kigge efter, når man leder efter ny vandhane til badeværelset.

For mere badeværelsesinspiration kan du også se brochurerne fra Bedre Bad – her viser vi bl.a. hvordan vi har løst tidligere cases.

Bedre badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør Espergærde

Da vi er en del af den landsdækkende VVS-kæde Bedre Bad – Bedre Energi arbejder vi ud fra konceptet totalløsninger. Selvom det lyder omfattende, så er det simpelthen bare at alle vores løsninger, og priser er inklusiv levering og montering. Vores totalløsninger gælder også inden for badeværelsestilbehør og badmøbler. Gennem vores webshop kan du bestille alt i badeværelsestilbehør, armaturer m.m. Når du besøger linket nedenfor, vil du finde alt i badeværelsestilbehør, som vi hos Bedre Bad Espergærde kan levere og montere. Bemærk venligst, at du som minimum skal bestille 2 produkter inden for badeværelsestilbehør, for at få din ordre leveret og monteret.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe vandhane og bruser - Unidrain afløb - Duravit håndvask designet af Phillipe Starck - Grohe douchetoilet

Hvordan skal dit nye badeværelse se ud?

Badeværelset er et af rummene i boligen, som hele familien tilbringer meget tid i. På badeværelset starter vi dagen, men det er også her vi afslutter den. Designtendensen på badeværelset går i retning af at skabe et wellnessrum med hyggelig stemning. Dette kan gøres med lækre møbler til badeværelset. Vi plejer at sige, at bademiljøet skal være meget mere end bare funktionelt.

Skal dit nye badeværelse skal have en hotelagtig stemning, hvor det luksuriøse badeværelse har wellness-lignende udsmykning – så kan vi skabe det til dig. Vælg f.eks. et badekar, hvor der bydes op til lange ophold og selvforkælelse. Vi kan samtidigt hjælpe dig med smart indretning på et lille badeværelse. Vi hjælper dig med at udnytte de dyre kvadratmeter, så du kan få mest nytte ud af dit nyrenoverede bademiljø.

De fleste badeværelser er beklædt med fliser af praktiske årsager, da det er nemt at vedligeholde og gøre rent. Men det kan være en udfordring at vælge hvilken type flise, størrelse og farver. Hvis du er glad for farver, så kan du overveje at beklæde væggen med en farve der springer i øjnene, men du kan også opnå lignende indretning, ved at bringe farven til livs igennem håndklæder, bademåtter og planter.

Uanset om du ønsker et stort eller lille badeværelse, funky eller retro badeværelse – så står vi klar til at hjælpe med at istandsætte dit gamle badeværelse. Kontakt Bedre Bad Espergærde på tlf. eller per mail.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.