Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen B. Sørensen
Medlem af Bedre Bad – Bedre Energi – VE-Godkendt Installatør
Rasmus BB Espergærde

Book Gratis Badtjek

Bestil et Gratis Badtjek hvis du overvejer du at lave ændringer på badeværelset, og er du i tvivl omkring dine forskellige muligheder for indretning og design.

Hos Jørgen B. Sørensen – Bedre Bad Espergærde tilbyder vi et Gratis Badtjek, som giver dig den bedste start på et nyt badeværelse.

Et badtjek består af, at vi sender en autoriseret VVS-installatør hjem til dit badeværelse. Denne vil foretage en grundig gennemgang af dit nuværende badeværelse, og alle dertil hørende installationer. Denne vvs-installatør er en vådrumsekspert, der efter gennemgangen fortæller dig omkring dine forskellige muligheder. Disse muligheder kan f.eks. være:

 • Udvidelse
 • Omlægning
 • Totalrenovering

Ud fra vurderingen af dit badeværelse, vil du modtage råd og vejledning omkring dine muligheder. Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring indenfor faget, og kan give dig førsteklasses vejledning. Husk, at alt dette er uforpligtende for dig, så der er ingen grund til ikke at bestille et Gratis Badtjek. Med et Badtjek kommer du godt i gang, med drømmen omkring et nyt flot og lækkert badeværelse.

Bestil Gratis Badtjek her

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

  Realiser dit drømmebadeværelse

  Ud fra den gennemgående vurdering af dit badeværelse, tager vi en snak omkring dine ønsker og behov. Det er vigtigt for os, at vi får skabt netop dit drømmebadeværelse. Når det kommer til badeværelser, findes der mange forskellige materialer, møbler og generelt inventar. Vi kan skabe et badeværelse, med lige præcis de funktioner og det design, som du søger. For at skabe dette, så kræver det en tæt dialog med kunden hele vejen igennem processen. Med et badtjek fra os, kommer vi ud og gennemgår hele dit badeværelse fra A til Z, og vi kigger på alt fra din brusekabine, til dine klinker. Vi er altid i tæt dialog med kunden, og der vil således være mulighed for at du kan stille spørgsmål.

  Det er ikke altid nødvendigt med en total renovation af badeværelset, for at skabe en ny lækker stil. Vi har et stort udvalg af forskellige badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør. Ved at installerer nye møbler og tilbehør på dit gamle badeværelse, kan du opnå den samme følelse af nyt badeværelse. Du opnår samme dejlige fornemmelse af nyt badeværelse samtidigt med, at du har sparet på omkostningerne. Dette er hvad vi kalder en win-win situation.

  Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

  Totalløsning til nyt badeværelse

  Skal det være en totalrenovering af det gamle badeværelse, så kan vi også være mere end behjælpelige. Vi står klar til at hjælpe dig lige fra inspirationsfasen, til renovering af badeværelset og til det færdige badeværelse er klar til brug. Badeværelsesrenoveringen foregår gennem hvad vi kalder for en totalløsning, en totalentreprise af badeværelse. Det betyder, at vi er med i hele processen og styrer flowet med materialer og koordinering af diverse håndværkere. Det eneste du skal gøre er, at fortæller os præcis hvad du gerne vil have ift. materialer, funktioner, design mm. Herefter sørger vi for, at badeværelset bliver lavet rettidigt færdig i høj kvalitet, og inden for de aftalte rammer. Derfor skal du huske, at vores priser er inklusiv alt arbejde. Dvs. arbejdstimer, materialer og oprydning efter projektet er færdiggjort. Ved at tage kontrol med hele processen sikrer vi os, at projektet bliver udført i en kvalitet, der lever op til vores standarder. Vi samarbejder kun med udvalgte håndværkere, som vi ved har samme høje standard som os.

  Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

  Altid opdateret viden på området

  Gennem vores medlemskab i den landsdækkende VVS-kæde får vi konstant opdateret vores faglige viden. Som resultat af dette, arbejder vi altid med de nyeste og mest effektive teknikker. På denne måde sikrer vi vores kunder den absolutte bedste kvalitet, og kan holde omkostningerne i bund. Lyder dette som noget for dig? Eller har du andre spørgsmål vedr. det gratis badtjek, så finder du vores kontaktinformationer lige her. Du er også mere end velkommen til at kontakte os med diverse VVS-relaterede spørgsmål.

  Vi hjælper også med:

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.