Velkommen til Bedre Bad Espergærde

Bedre Bad Espergærde - Jørgen B. Sørensen VVS-installatør ApS er et privat familiefirma, som har eksisteret siden 1958. Firmaet består af 5 ansatte med Bent Jønsson som leder. I vores daglige drift har vi et stort fokus på kvalitet, og overholdelsen af aftaler.

Vi sætter en pli i troværdighed, integritet og korrekt udført håndværk. Dette gælder samtlige af vores ansatte og de håndværkerfirmaer vi samarbejder med.

Vi løser opgaver inden for et bredt felt:

  • Badeværelser – Uanset om det er en simpel udskiftning af elementer, en delrenovering eller en komplet transformation til et nyt badeværelse, har vi ekspertisen til at gøre det.
  • Energi – Vi specialiserer os i energioptimering, etablering af varmekilder og sikrer, at ethvert anlæg fungerer optimalt med vores omfattende servicering.
  • Blik – Vores team har erfaring med alt fra tag og kviste til inddækninger og nedløb, og vi arbejder med en bred vifte af materialer for at sikre kvalitet og holdbarhed.
  • VVS - Fra simple reparationer til komplekse installationer, håndterer vi alle traditionelle VVS-opgaver med præcision.

Med Bedre Bad Espergærde – Jørgen B. Sørensen VVS-installatør ApS, får du en professionel partner, som med engagement og en god håndværksmæssig indstilling løser dine VVS-opgaver. Vi udfører opgaver for:

  • Private – Uanset om det er et nyt hjem eller en renovering, er vi her for at hjælpe.
  • Erhverv/virksomheder – Vi forstår vigtigheden af at have pålidelige VVS-løsninger i erhvervsmiljøer og tilbyder skræddersyede løsninger.
  • Boligforeninger – Vores team arbejder tæt sammen med boligforeninger for at sikre, at alle VVS-behov er dækket.
  • Offentlige institutioner og virksomheder – Vi har erfaring med at arbejde på større projekter og sikre, at alt er op til standard.

Vi løser opgaver for alle kundetyper og har mange års erfaring, med forskellige typer af kunder. Derfor kan vi tilbyde service og håndværk i allerhøjeste kvalitet. Hos Bedre Bad Espergærde er kunden i fokus hver eneste gang. Vi lægger vægt på at vi skal opfylde vores kunders personlige ønsker og behov, i forbindelse med deres projekt.

Her løser vi opgaver

Hos Bedre Bad Espergærde er ingen opgave for stor eller for lille. Vi kan hjælpe dig med alle typer af VVS- og energiopgaver. Dette gælder uanset om du er en privat kunde eller en virksomhed. Vores kompetente medarbejdere har stor erfaring, med at løse et væld af forskellige opgaver.

Vi skaber kvalitetsløsninger over hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, Espergærde, Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Birkerød, Humlebæk, Frederiksværk, Gilleleje, Ølstykke og Helsinge.

Medlem af Bedre Bad - Bedre Energi kæden

Jørgen B. Sørensen er dit lokale Bedre Bad medlem i Espergærde og omegn. Vi er en del af den landsdækkende VVS-kæde, og derigennem har vi udvidet vores kompetencer og viden. Samarbejdet med Bedre Bad tillader os altid at være helt opdateret omkring de nyeste teknikker og materialer. Det gør, at vi overfor kunderne altid har de nyeste og mest relevante informationer, og derfor kan hjælpe dem til de bedst mulige løsninger.

Kontakt os, hvis du er interesseret i en pålidelig og professionel VVS-installatør, der altid har kundens behov i fokus. Vi tilbyder dig de bedste løsninger indenfor både traditionelt VVS og mere moderne opgaver. Vi har stor erfaring med at hjælpe kunder i mål med deres projekt. Med os, er du garanteret håndværk i god kvalitet, og en uovertruffen service hele vejen igennem projektforløbet fra start til slut.

Se mere:

Om os

Ledige stillinger

Kontakt

Persondatapolitik